Επιτυχίες και στο Στίβο

(7 Ιουλ 2015)

Στη 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωταθλήμα Στίβου Εφήβων & Νεανίδων που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας στις 4 & 5/07/2015, η μαθήτρια του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ.

Την Κυριακή που μας πέρασε συμμετείχε με τις συναθλήτριές της ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ, ΚΟΥΤΛΗ και ΓΡΙΛΛΟΥ οι οποίες απάρτιζαν την Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας, στα 4x400m, όπου τερμάτισαν στη 5η θέση με επίδοση 3:54.20. Το σχολείο μας συγχαίρει την πρωταθλήτριά μας, η οποία έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πως έχει το ταλέντο να φέρει στη Λέσβο μεγάλες επιτυχίες. Επίσης συγχαίρει την οικογένειά της, το σωματείο της καθώς και τον προπονητή της κ. Γρηγόρη Κοντό και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο LesvosPost.

Πανελλαδικές 2015 - Και φέτος μεγάλες επιτυχίες

(29 Ιουν 2015)

Και φέτος μεγάλες επιτυχίες στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Μυτιλήνης στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015. Στους 14 πρώτους αριστεύσαντες μαθητές, οι 11 πρώτοι είναι από το σχολείο μας. Στις 50 πρωτιές, οι 30 είναι πάλι από το σχολείο μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους μαθητές μας.

Διαβάστε περισσότερα στο ΛΕΣΒΟΣ-news.

Επέστρεψαν από τη Διαθεσιμότητα

(5 Ιουν 2015)

Επέστρεψαν μετά από 2χρονη διαθεσιμότητα οι καθηγητές των ειδικοτήτων Υγείας-Πρόνοιας του σχολείου μας. Τους καλοδεχόμαστε με πλατιά χαμόγελα και ευχόμαστε από το νέο σχολικό έτος να παρέχουμε εκ νέου τις αντίστοιχες ειδικότητες στους μαθητές μας.